Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България. Хартиената бюлетина ни

...
Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България. Хартиената бюлетина ни
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Хартиената бюлетина ни костваше „Шенген“

Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България. Хартиената бюлетина ни костваше „ Шенген ". Нидерландският външен министър ни сподели в прав текст на цялото българско общество „ Тук имате проблем с корупцията и с правораздаването ". Това сподели депутатът от „ Продължаваме промяната " Даниел Лорер в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

По думите му умишленото бавене на връчването на мандата от страна на президента е дало опция на по този начин наречената „ хартиена коалиция " да се опознае по-добре.

Той изрази вяра, че президентът Румен Радев ще наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс.

Той разяснява и възможностите за сформиране на кабинет. „ Мисля, че е амбициозно за сътрудниците от ГЕРБ да създадат държавно управление с първия мандат. Но възможностите с третия това да се случи са извънредно съществени - сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, може би „ Български напредък ", разяснява Лорер.

Политическа партия е декларирала ясно при какви условия би предложила лично държавно управление на малцинството с Демократична България. „ Но тъй като хартиената бюлетина беше гласувана, ние няма да предложим кабинет на втори мандат ", съобщи Лорер.

„ Продължаваме промяната " ще остане градивна съпротива, удостовери още веднъж депутатът от партията.

По думите му служебното държавно управление се пробва да овладее ББР и протичащото се сега в нея е доста обезпокоително. „ Един от хората, които са предложили да бъде в Надзорния съвет, е един от тези, които са одобрили задълженията на Вълка от 100 и недостатък милиона. Как може да сменяш тези хора с тези, които към този момент са дискредитирани? ", попита Лорер.

Нова телевизия, „ Събуди се "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР