Битката на живота им е вълшебната флашка. Това коментира по

...
Битката на живота им е вълшебната флашка. Това коментира по
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за ПП и ДБ: Битката на живота им е вълшебната флашка

Битката на живота им е вълшебната флашка. Това разяснява по адрес на депутатите от Политическа партия и Демократична България, които напуснаха в петък пленарната зала поради измененията в ИК шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя приказва пред Българска национална телевизия.

„ От 2 дни някаква нервност броди из коридорите на Народното събрание. Организира митинги, бълва неистини в телевизионни студиа, блокира национални медии и то по една единствена причина. Причината е вълшебната флашка. Много повече мен ме вълнува за какво през тези 2 дни нямаше спор по главните тематики от публичния живот, които вълнуват всеки българин “. Това сподели Атанасова.

„ Тези хора напущат Народното събрание без даже да се интересуват от дневния му ред. Те желаят вълшебната флашка, това е борбата на живота им. Аз слушам от 2 дни думи като „ борби “, „ войни “, „ ритници “. За първи път ми се коства, че има митинг, с цел да се дадат повече права. Какво ви се лишава, когато ви се дава опция и избор? “, добави тя.

През тези 2 дни Народното събрание в тяхно неявяване взима решения. Включително и обща декларация България в Шенген. Защо не са в зала, когато Народното събрание преглежда декларация България да е в Шенген? “, заключи Атанасова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР