Битката между Антъни Джошуа (24-1) и Тайсън Фюри (30-0-1) за

...
Битката между Антъни Джошуа (24-1) и Тайсън Фюри (30-0-1) за
Коментари Харесай

Джошуа: Фюри вече няма къде да се скрие!

Битката сред Антъни Джошуа (24-1) и Тайсън Фюри (30-0-1) за всички пет пояса в тежка категория наподобява все по-близо. Вече се заприказва и за съответна дата - 24 юли.

" Планираме да проведем мача на 24 юли. Обмисляме вид с " Уембли ", само че има подозрения, че във Англия ще успеем да напълним стадиона, поради рестриктивните мерки поради пандемията. Очакваме да забележим по какъв начин ще се развие обстановката, само че доста бихме желали да проведем тази борба в Лондон ", сподели по-рано президентът на промоутърската компания Matchroom Boxing Еди Хърн.

“Имам хубави вести. Получихме първата публична оферта за домакинство на борбата за безспорната международна купа в тежка категория. Слагам подготвителните маратонки и започваме. С Божията помощ, ще печеля. Фюри към този момент няма къде да се скрие, тъй като аз идвам”, написа Джошуа в обществените мрежи.

Треньорът на Тайсън - Шугърхил Стюард пък разгласи, че този дуел не може да се играе пред празни трибуни.

“Това е тежка категория, а тези двамата са най-големите звезди сега. Няма по какъв начин да организираме подобен мач без аудитория, единствено по малкия екран. Той заслужава да е пред цялостни трибуни. Хората би трябвало да се бият за билети, а тлибуните да гърмят, когато двамата стъпят на сцената”, отсече Стюард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР