Битка на гигантите се задава в деветия сезон на Фермата:

...
Битка на гигантите се задава в деветия сезон на Фермата:
Коментари Харесай

Битка на гигантите се задава в деветия сезон на „Фермата

Битка на колосите се задава в деветия сезон на " Фермата: Нишката на живота " по bTV. В понеделник, 18 септември, Арената ще се огъне под краката на едни от най-масивните и стимулирани мъже в стопанството. Дали ще съумеят да трансфорат тежестта си в преимущество или, в противен случай, то ще се окаже сериозен минус, ще стане ясно в отборния елиминационен двубой.

От аления отбор " Канатица " в борба ще влязат операторът на пристанище Георги Петров и земеделецът Кенан Асил. Към тях ще се причисли фината, само че жилава и амбициозна писателка Цветина Иванова. Честта на зеления " Елбетица " ще пази специалистът в битката с финансовите измами Георги Стоянов, който има вяра, че волята му е повече от непотребните килограми. В зеления отбор влизат също дизайнерът Сергей Панайотов и продавачката на цветя Емилия Георгиева.

В понеделник участниците ще покажат на какво са способни в три самостоятелни и две отборни борби. Кенан Асил от " Канатица " и Георги Стоянов от " Елбетица " ще би трябвало да показват голяма устойчивост. В рамките на 30 минути те непрекъснато ще клякат и ще се изправят, обръщайки по Арената черни и бели плочи. " Трудно е да се скрие, че имам повечко килограми. Всички считат, че съм муден и че съм лесна цел. Но бъркат. Вярвам, че това, което е от вътрешната страна, от време на време минава границите на физически вероятното ", изясни Георги, който е един от най-добронамерените участници и постоянно е именуван " сърцето на Елбетица ".

Съотборникът му, артистът Петър Петров, обаче е песимистичен към тази философия. " Гого е страховит човек и има доста мощен дух, само че разчита доста на него и изключва всички други фактори, които са налице ", твърди той. В самостоятелните борби Георги Петров от " Канатица " ще се изправи против Сергей Панайотов от " Елбетица ", а при дамите Цветина ще се срещне с Емилия.  

През тази седмица настроението в " Канатица " е минорно. Отборът очакваше да завоюва борбата за привилегия и да се измъкне от мъката на " пъкъла ". Сблъсъкът, в който двата отбора трябваше да показват мощна образна памет и съгласуваност, обаче приключи с безапелационна победа за " Елбетица ". Поредното проваляне съкруши играчите от " Канатица ". " Разочарована съм, писна ми! Спортувала съм доста години, мога и да падам, и да ставам, само че тези загуби са прекалено много! ", съобщи собственичката на автокъща Лилия Ел Абани. " Не мога да си намеря място към този момент, желая да хвана гората и да обикалям два дни ", добави някогашният футболист Костадин Велков. След разгорещени диспути съотборниците стигнаха до извода, че би трябвало да си изберат капитан с точна преценка и бързи реакции, който да ги сплоти и да ги поведе към успеха.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР