Битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост

...
Битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Битка за президентския пост в БФС няма

Битка сред Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост в БФС няма. Мнението изрази вратарят на Левски Николай Михайлов, който взе отношение и за войната в Украйна.

" Битка не виждам. Виждам някакви хора, които водят отрицателна акция. По принцип знам, че акциите се водят по 2-4 седмици, а тук акцията се води повече от година. Не знам. Вижда се, че нищо не се е трансформирало. Винаги ще има хора, които утвърждават работата и такива, които не утвърждават. В последна сметка, виждате в каква страна живеем “, сподели пред Българска национална телевизия Михайлов.

Стражът на Левски разяснява протичащото се в Украйна и военните дейности в страната. Той моли за положително отношение към живота.

" Нека се съсредоточим върху хубавите неща в живота, тъй като вижте какво се случва, тук, не доста надалеч от нас – през 2022 година да има войни, да водят война. Акълът ми не го побира, като гледаш фрагментите... Много тъпо ", продължи вратарят.

" Да приказваме за конгрес, за ексклузивен конгрес, цялото нещо почва да ми се разводнява. Нека да гледаме позитивно, всички да бъдем здрави, това, което се случва, да завърши час по-скоро, тъй като виждате къде се намират доста почтени хора “, приключи стражът на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР