Битият от турски митничари българин разказа шокиращи подробности за инцидента.

...
Битият от турски митничари българин разказа шокиращи подробности за инцидента.
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за побоя на границата! Турските митничари нападнали българина и му скъсали дори бельото, заради тяхна грешка

Битият от турски митничари българин описа шокиращи детайлности за случая. „Отвориха вратата и получих удар“, стартира той за случая на Граничен контролно-пропусквателен пункт „Лесово“ пред Нова телевизия. После изясни, че всичко е станало безусловно ненадейно. Нападнали го с крясъци „юрум, юрум“ да се връща назад, само че му сочили към Турция и той не схванал какво става.

Оказало се, че са пропуснали да му ударят някакъв дребен щемпел на техния пункт „Хамзабейли“. Така го били, че му скъсали даже бельото.

„Обърнахме колата на дестинация излизане. За да излезеш, би трябвало да минеш през 4 гишета. Наредихме се на първо гише, изчакахме си реда. Там снимат номера на колата и самия автомобил. Пропуснаха ни, отидохме на второто гише, където ревизират паспорти. На последното четвърто гише беше жена митничарка и вътре имаше трима граничари, които пиеха чай и пушеха цигари. След като ни обработиха документите, тя отвори прозорчето на гишето и ми сподели „Бай, бай“. Посочи ми, че имам право да напусна Турция, описа брутално пребитият съотечественик.

„Докато чакахме реда на гише стерилизация на влизане в България вратата се отвори ненадейно и получих мощен удар в лявото око. След като бях ударен ми се вкопчиха няколко ръце и ме издърпаха принудително на открито.  Видях хората, които пиеха чай и пушиха цигари в гишето. Крещяха „юрум, юрум“ и сочеха към турско. Единият ме удряше по гърба, другият в бедрата и краката, бях като парцал, облеклата и бельото ми бяха разкъсани“, разкри още пострадалият.

„Момичетата на гише „дезинфекция“ се уплашиха и излязоха. Те описаха, че това не е първият сходен случай. Оказва се, че са пропуснали да ударят някакъв дребен щемпел, който показва, че колата би трябвало да напусне. Просто грешката е тяхна. Лявото ми око е наранено доста мощно, имам скъсване отвътре на устната, отронено късче от зъб, дясната ми ръка беше на няколко пъти мощно извивана“, уточни той.

Има записи и от турските гранични управляващи, и от нашите. Турците обаче отхвърлят да дават техния.

„От тримата ще диря по 30 000 лв.. Окото ми не е добре. Днес е шести ден след удара и не е наред. Имам скъсване отвътре на устната, отронено късче от зъб, дясната ми ръка беше на няколко пъти мощно извивана“, описа битият българин, който не застана с лице към камерата, явно обезпокоен от неприятния случай.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР