Битият от неизвестни с метални тръби Слави Ангелов даде първото

...
Битият от неизвестни с метални тръби Слави Ангелов даде първото
Коментари Харесай

Битият журналист Слави Ангелов: Вече съм у дома, възстановявам се


Битият от незнайни с железни тръби Слави Ангелов даде първото си изявление за случая пред Виктор Николаев за „ Здравей, България” по Нова Тв.

Ето по-важното от това, което сподели журналистът:

„ Вече съм вкъщи, възвръщам се. Не съм го възнамерявал. Нямам отговор на въпроса, кой провежда това, само че съм сигурен, че един ден ще се обясни. Дали Министерство на вътрешните работи или прокуратурата ще стигне до тях, ще разберем.

Малко преди 9 часа аз се прибрах, паркирах колата си пред нас и потеглих към входа. Мой съсед вървеше пред мен. Тогава видях против мен първият нападател. Имаше маска на лицето. Беше спортно облечен, със ярко яке. Реших че това е младеж, който е излязъл да потича. Така че продължих напред, трябваше да се размина и сега, в който моят комшия продължи по своя път, този човек внезапно продължи към мен и последва удар.

Имах преносим компютър в едната ръка, паднах на земята, блъснал съм си главата и съм изпаднал в безсъзнание.

Споменът ми по-късно е, че един от тях имаше телефон. Не знам двама или трима бяха. Този, която ме удря пръв, извършва поръчка, а другите двама са били с железни пръти и са ме удряли в краката. Единият ми крайник е строшен, а другият е на ръба.

Тези поръчки са за нечовечен полой. Този комшия, който е влезнал пред мен, е чул нещо, излязъл на открито и почнал да им вика. След това самоуверено семейство излиза от колата си и тези хора побягнаха. Едно момиче е взело главата ми, тъй като съм почнал да се удушавам, защото имаше ужасно доста кръв и всичко щеше да завърши.

Моите ангели, които са се появили, са помогнали да водим този диалог през днешния ден.

Много години съм бил престъпен кореспондент и съм правил доста смели неща. Правил съм ужасно рискови неща, тъй като съм имал предпочитание да покажа колкото се може повече на своите читатели.

Влизал съм в рискови обстановки, с убийци, да диря срещи с тях, да позволяваме проблемите, не да ги отлагаме.

Но поради това, че това е моя специалност, аз постоянно съм знаел, че може да се случи това нещо.

Много по-страшно обаче е това, което се случва на моите близки хора. Да биеш някого с кол и да се прибереш при фамилията си... Те не са такива гадове, каквито сътрудници публицисти излязоха. Има два уеб страницата, фалшив уеб сайтове, спонсорирани хибридно. Те написаха, че трябвало да бъда погубен. Детето ми го чете и пита майка си, правилно ли е това нещо. Това са неща, които няма да простя.

Мног такива случая са неразкрити, те могат да провеждат ликвидиране. Проучили са обекта, известно е по кое време и по какъв начин. Разликата е, че убийството става доста по-бързо и доста по-тихо...”
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР