Битието на палавия актьор Стоян Алексиев напоследък е класически пример

...
Битието на палавия актьор Стоян Алексиев напоследък е класически пример
Коментари Харесай

Надежда и Ивана си поделиха Стоян Алексиев

Битието на палавия артист Стоян Алексиев в последно време е типичен образец за двуженство. Екранният професор Генадиев поделя времето си поравно сред законната си брачна половинка Надежда и младата си държанка Ивана Бобойчева и няма желание да постави завършек на тази полуда.

След като изкара двуседмична отмора в Царево със законната си половинка, възрастният любовчия се прибра в София и незабавно се гушна в обятията на 25-годишната си любовница.

Таблоид заяви, че Алексиев има джука спогодба с двете дами на живота си да прекарва време с всяка от тях, с цел да има мир и успокоение в ексцентричното семейство. Надежда упорствала два пъти годишно за фамилна почивка на определена от нея дестинация, както и за наличието на 67-годишния артист на всички публични празници като Коледа, Великден, Нова година и 24 май.

За Ивана Бобойчева оставали уикендите и две вечери по желание през седмицата – същинска идилия, разграфена и прошнурована от двете страни. Стоян на този стадий не съзнавал, че се е забъркал в доста извратена каша и даже бил удовлетворен, че си е обезпечил най-малко краткотрайно успокоение.

„ Много скоро ще го закъса крепко, когато изискат да си разделят освен времето, само че и парите му. Тук да не е Саудитска Арабия, да имаш по няколко дами. Ще му изпият кръвчицата без да усети”, подсмихват се на възрастния Дон Жуан сътрудниците му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР