Битата от неизвестен колега преди 5 години актриса Диана Димитрова

...
Битата от неизвестен колега преди 5 години актриса Диана Димитрова
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Какъв Шенген, българите са за психиатрия!

Битата от незнаен сътрудник преди 5 години актриса Диана Димитрова се зарече оня ден повече да не разяснява злокобното нахлуване и да го остави на способените органи и удържа на думата си. Вместо това Ирина от " Тютюн " се трансферира към геополитически тематики, като засегна следващия отвод за приемането на България в Шенген.

Мнението на Диана е инспирирано от грубото отношение, което е получила в последните дни от многочислени свои сътрудници и елементарни консуматори на обществените мрежи. На тази основа Димитрова прави закл`чението, че мястото на българите освен не е в Шенгенското пространство, само че и в Европейски Съюз въобще.

Вижте какво написа Диана:

Тази заран разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години.
Искам да ви задам един въпрос.

Според вас обикновено ли е след толкоз... симпатична вест, която споделих на моята другарка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в същото време болните хора под обявата да не престават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които даже ги нямам още. Пожелания най-много от женски пол! И бяха шокирани за какво съм ги изтрила?! Аз съм в потрес.

Пожеланията на база какво са благи пациенти? Жълта медия и клюки? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база? През миналата седмица бях избрана като политическа пионка, кур*а, психологично болна, циркаджийка, пефодил, разбивачка на фамилии и още една торба неистини.
Болните хора нямат място в моята персонална страница. Онези пожелания ще оставя в старите изявления, тъй като са лакмус на обществото ни, само че да, ще ви търкам и препречвам към този момент, тъй като не сте почтени за присъствате в моята страница, където приказвам за изкуство.

Общество с ампутирани крайници, няма по какъв начин да стигне до естествените полезности, като емпатия, няма по какъв начин даже да се допре до нюансите на емпатията. Това общество няма място освен в Шенген, няма място и в Европейския съюз.
СРАМ МЕ Е.

Става въпрос за поста ми от през вчерашния ден, че режисьорът на
The Sandman | Netflix - Jamie Childs ме следва в новия ми инстаграм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР