Бира с цаца струва от порядъка на 10 лева, като

...
Бира с цаца струва от порядъка на 10 лева, като
Коментари Харесай

На плажовете във Варна и Златни пясъци: Бира с цаца - 10 лева, кафето - 3


" Бира с цаца коства от порядъка на 10 лв., като цацата е порция 300 грама, а бирата - приказваме за огромна наливна ", разяснява Гергана Найденова, шеф на заведение за хранене. Така едно 4-членно семейство може да вечеря за към петдесет лв.. В курорта " Златни пясъци ", в този бар елитни марки алкохол са към шест лв. за 50 грама, кафето е три, а минералната вода два лв.. 

" Ако пристигна една компания от четирима индивида и си поръчат алкохол с безалкохолно какъв брой ще платят - 30-40 лв. най-вече ", споделя Пламен Пейчев, шеф на заведение за хранене. В заведенията за хранене на свободна консумация порция пържени картофи е 5 лв., салатата - към седем. Може би тъй като туристите всеобщо си носят на плажа храна и безалкохолни от " ол инклузива " на хотела, в който са отседнали.

" От " ол инклузива " няма по какъв начин да чакам да дойдат кой знае какъв брой хора да си изхарчат парите тук. Така че и това ни сваля цените ", прибавя Пейчев. На щандовете за бързо хранене обаче цените са двойни и изборът е от парче пица за три лв. до дюнер за осем лв., написа Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР