Бионсе стана най-награждаваният изпълнител в историята на Грами, като подобри

...
Бионсе стана най-награждаваният изпълнител в историята на Грами, като подобри
Коментари Харесай

Рекорд! Бионсе грабна най-много статуетки в историята на наградите Грами

Бионсе стана най-награждаваният реализатор в историята на " Грами ", като усъвършенства 26-годишния връх, който до момента държеше починалият унгарско-британски диригент Джордж Шолти, заяви Асошиейтед прес.

 

" Опитвам се да не съм прекомерно прочувствена ", каза суперзвездата, до момента в който брачният партньор ѝ Джей-Зи я аплодираше на крайници. Певицата благодари на починалия си чичо, на родителите си, на Джей-Зи и на децата си за поддръжката. " Просто се пробвам да осъзная ставащото довечера. Искам да благодаря на Бог, по тази причина че ме закриля. Благодаря ти, Боже ", сподели тя в прочувствена тирада на сцената.   

 

Бионсе към този момент събра 32 награди, след като завоюва за най-хубава R&B ария за " Cuff It ", запис на електронна денс музика за " Break My Soul ", обичайно R&B осъществяване за " Plastic Off the Sofa " и приз за електронна денс музика за седмия си студиен албум " Renaissance ", който е номиниран и за албум на годината.

 

И изненадата на вечерта. Американската блус, фолк и кънтри певица Бони Рейт ненадейно завоюва " Грами " за ария на годината - оценката е за песента ѝ " Just Like That ".

Признаваната от рецензията 73-годишна певица изпревари поп звезди като Бионсе, Адел и Тейлър Суифт, с цел да вземе премията, отличаваща авторството на песни.

" Толкова съм сюрпризирана ", сподели Рейт при приемането на премията, откакто излезе на сцената.

Лизо получи " Грами " за запис на годината - премията за изцяло осъществяване на ария - за сингъла си " About Damn Time ".

Спечелването на премията е нещо като завръщане за Лизо, която беше определяна като огромната победителка през 2020 година, само че загуби възможностите си за огромна премия поради поп феномена Били Айлиш.

Хари Стайлс завоюва влиятелната премия " Грами " за албум на годината. Това беше изненадваща победа над огромните фаворитки Бионсе и Адел.

Поп сензацията завоюва премията за третия си албум " Harry's House " - най-лиричният издаван от музиканта до момента, който съчетава дрезгави синтезатори и мека звучност с доста персонални текстове.

" Това не се случва постоянно на хора като мен, а е толкоз хубаво ", сподели той от сцената.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР