Бионсе плати 100 000 долара, за да остави всичките 98

...
Бионсе плати 100 000 долара, за да остави всичките 98
Коментари Харесай

Бионсе плати $100 000, за да удължи часовете на метрото след забавено шоу във Вашингтон

Бионсе заплати 100 000 $, с цел да остави всичките 98 метростанции във Вашингтон отворени за спомагателен час, откакто шоуто ѝ в неделя навън " FedExField " беше отсрочено заради пороен дъжд и светкавици, пише CNN.

" Поради неприятното време, което може да забави началото на тазвечершното международно турне на " Renaissance " във FedExField, метрото ще удължи часовете на придвижване на последния трен с спомагателни 60 минути ", се споделя в изказване на транспортните органи от общината на Вашингтон. 

" Допълнителният час ще бъде финансиран от турнето, с цел да покрие разноските от 100 000 $ за придвижване на повече влакове, поддържане на всички 98 станции отворени за излизане от клиенти и други оперативни разноски ", пишат още оттова. 

" Феновете пред вратите и на паркингите са помолени да се върнат при колите си ", се споделя в изказване на стадиона, оповестено в " X ", преди известно като Twitter, в 6, 40 ч. сутринта.

Заповедта за заслон на място беше анулирана след съвсем двучасово очакване, по време на което няколко души бяха лекувани от топлинно безсилие и един човек беше приет в болница, заяви филиалът на CNN, WJLA.

Ситуацията вътре на стадиона беше безредна, сподели Аби Филип от CNN, която беше измежду почитателите, напълнили мястото.

" Беше доста неловко, имам поради, че за известно време валеше пороен дъжд и имаше светкавици във въздуха, тъй че те не желаеха да пуснат никого и явно концертът нямаше да стартира. Ще запомним като част от прекарването, което аз и толкоз доста други хора имахме, хаосът и тълпата, дъждът и жегата. Концертът другояче беше страховит отвън ", сподели Филип.

Дъжд се изля сред 19 и 20 часа вечерта в неделя, като най-силните превалявания паднаха сред 21,30 ч. и 22,30 ч., сподели метеорологът Роб Шакълфорд от CNN.

Повече от 120 милиона души в източната част на Съединени американски щати бяха изложени на риск от мощни гръмотевични стихии в понеделник, до момента в който горещите талази в южната част не престават своите рекордни поредици.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР