Бионсе е една от най-успешните и известни певици в света.

...
Бионсе е една от най-успешните и известни певици в света.
Коментари Харесай

Красива, успешна и с перфектно тяло: Тайните на Бионсе за хубава фигура

Бионсе е една от най-успешните и известни певици в света. Тя освен е надарена изпълнителка, само че и има извънредно поддържана фигура. Нейният метод на живот и постоянните тренировки са ключът към тази физическа форма.

В тази публикация ще разгледаме по какъв начин Бионсе поддържа фигурата си и какви са техниките, които тя употребява.

Певицата е известна със своите грандиозни танцови изяви и комплицирани хореографии, които постоянно включват бързи придвижвания и скокове. Затова е значимо тя да има добра устойчивост, защото по този метод се оправя с тези извънредно натоварващи танци.

Бионсе практикува постоянно фитнес и силови тренировки, с цел да поддържа тялото си тонизирано . Тя тренира с един от най-известните персонални треньори в Холивуд, Марко Боргес.
Първото упражнение, което Бионсе извършва, са напади с подскок. Това включва скачане в напад напред и обратно. Движението работи освен за краката, само че и за глутеус, и оказва помощ за възстановяване на издръжливостта на сърцето. Второто упражнение, което Бионсе извършва, е плие подскок . Това включва скачане, до момента в който се извършва типична за балета плие позиция. Движението работи както за мускулите на краката, по този начин и за задните елементи и прасците. Ползите от плие скачането включват подсилване на мускулите, нараснала еластичност, усъвършенствано сърдечно-съдово здраве и добра съгласуваност и баланс. Нещо, от което Бионсе без подозрение има потребност на сцената.
Все отново, фитнес режимът на Бионсе не се лимитира единствено до извършения за крайници. Тя също по този начин залага на кардио тренировки, като бягане и скачане на въже , които оказват помощ за възстановяване на издръжливостта на сърцето и понижаване на мазнините. Бионсе, която е майка на три деца с извънредно доста работни задължения, постоянно намира време за подготовка в границите на своя ден.

Освен упражненията, певицата има и прецизна диета, която ѝ оказва помощ да поддържа фигурата си. Тя заобикаля бързите въглехидрати, захарта и газираните питиета. Вместо това, изпълнителката се храни с доста зеленчуци, плодове, пълнозърнеста храна и белтъчини. Освен това, Бионсе заобикаля да яде след 7 часа вечерта и се пробва да пие доста вода през целия ден.

Звездата също по този начин е наясно, че фитнес режимът ѝ не може да бъде изпълняван непрекъснато и че има моменти, когато би трябвало да се отпусне. Именно заради тази причина тя си разрешава " изкушения " като шоколад и сладкиши, само че в доста умерени количества.

Като цяло, Бионсе е доста дисциплинирана, когато става дума за фитнес и здравословно хранене. Тя знае, че физическата ѝ форма е основна за осъществяването ѝ на сцената и се старае да я поддържа в съвършено положение.

Певицата поставя всички тези усилия не е единствено поради външния си тип. За Бионсе това е средство за повишение на самочувствието и увереността в себе си. Като толкоз сполучлива певица, тя извършва комплицирани танцови хореографии и въодушевява милионите си почитатели по света. Така че, до момента в който тренира, с цел да поддържа фигурата си, Бионсе също по този начин се грижи за своето здраве и благоденствие, което я прави освен един от най-талантливите реализатори в света, само че и един от най-вдъхновяващите водачи в сектора.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР