Биографията на Любомир Каримански, кандидат на Има такъв народ за

...
Биографията на Любомир Каримански, кандидат на Има такъв народ за
Коментари Харесай

Скандално разкритие за кандидата на Има такъв народ за гуверньор на БНБ

Биографията на Любомир Каримански, претендент на " ИТН " за гуверньор на Българска народна банка, наподобява е надалеч от безупречна.

Това излиза наяве от обстоятелства за неговото минало, огласени от уеб страницата за проверяваща публицистика BIRD.BG.

" Емил Кюлев е погубен на 26 октомври 2005 година в София на бул. „ България “.[2] Американският дипломат в София Джон Байърли същия ден следобяд изпраща до Държавния департамент отчет, озаглавен „ В София е погубен български топ перач на пари “.

Междувременно, от 2003 година до 2006 година банката на Кюлев Росексимбанк, след това ДЗИ Банк, се ръководи от... настоящия претендент за началник на Българска народна банка Любомир Антонов Каримански ", пишат от BIRD.
`Скандално

`Скандално

" Любомир Каримански, претендент за началник на Българска народна банка, стартира кариерата си в перачницата " Сирбанк ", по-късно е бил няколко години в " ТСБанк ", учредена от Емил Кюлев, след което се трансферира в " Росексимбанк ", отново учредена от Кюлев. След това работи в " Д-Банк ", свързвана с Доган, по-късно в " Инвестбанк " на ченгетата от Държавна сигурност. Каримански няма нито един ден стаж в естествена банка. Целият му прехвален банков опит е в банки " гнили ябълки ", перачници на алените пари през престъпния преход ", обобщават от BIRD.BG.

 Няма налично изложение на фотографията.

Тези детайлности от биографията на Каримански в огромна степен изяснява позитивното отношение от страна на Движението за права и свободи (ДПС) към него, както и изважда на дневен ред подозренията, че Има Такъв Народ е прокси партия на Движение за права и свободи, респективно на Кремъл.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР