Биографичната книга на ексцентричната дизайнерка излиза на български език утре.

...
Биографичната книга на ексцентричната дизайнерка излиза на български език утре.
Коментари Харесай

Невероятният живот на Вивиан Уестуд

Биографичната книга на ексцентричната дизайнерка излиза на български език на следващия ден. Една от най-ярките персони в английските, а и в международните фешън среди, Уестуд издава своите записки през края на 2014г. А в този момент те излизат преведени на нашия хартиен пазар.

76-годишната Вивиан Уестуд се смята за създател на пънк културата. Родена да предизвика, тя не стопира да изненадва както с стилните си хрумки, по този начин и с изявления и държание.

 Снимка 339039

За нея не е никакъв проблем да си обръсне главата или да съобщи, че не е обожател на честото къпане. Именно бунтарският й манталитет и позицията постоянно против мейнстрийма съумяват да я трансфорат в жива икона. Животът й е не по-малко плевел от кариерата.

Уестуд има един брак зад тила си. А от 1992 година е щастливо омъжена за своя някогашен възпитаник , 25 години по-младия от нея Андреас Кронталер. Но очевидно за дизайнерката възрастта е просто цифра без изключително значение.

 Снимка 339037

В книгата, която основава дружно с биографа на редица звезди Иън Кели, Вивиан не просто споделя за лудия си житейски път, в който най-интересното може би занапред следва, само че и стига до редица прозрения за живота , които биха били потребни на всекиго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР