Биляна Йотовска е категорична, че със спорт и активен спорт

...
Биляна Йотовска е категорична, че със спорт и активен спорт
Коментари Харесай

Биляна Йотовска си краде по "някой секси момент"

Биляна Йотовска е безапелационна, че със спорт и деен спорт човек постоянно ще наподобява добре, само че най-много – ще бъде здрав и ще има мощна имунна система.

Факт, който не можем да отречем. 

Макар фитнесите да бяха затворени, Биляна продължаваше да тренира и да се грижи за себе си у дома. Когато човек желае нещо и е стимулиран, постоянно намира време, с цел да го реализира.

Виж още:

Красавицата продължи да наподобява все по този начин отлично, даже и през този сложен за всеки интервал. Докато едни се разхождахме най-вече със спортни и небрежни облекла у дома, други откриха време да бъдат още веднъж секси.

Както излиза наяве от последната фотография на Биляна, тя е направила тъкмо това.

" Говорим си с приятелки, че към този момент повече от месец-два не сме обличали друго с изключение на комфортен анцунг или пижама! Аз, обаче си присвоявам и по някой по-секси миг... ", написа Биляна.

Виж още:

Биляна употребява Инстаграм освен, с цел да въодушеви повече хора да водят по-здравословен метод на живот, внимавайки с храната, която одобряват и да упражняват повече, само че и да ги накара да мислят положително.

Позитивното мислене е едно от най-важните неща. Трудно се реализира, само че е значимо да виждаме положителното във всяка обстановка, колкото и неприятна тя да е за нас.

Биляна е на мнение, че позитивната настройка е от основно значение за превъзмогването на тежките житейски тествания, които ориста постоянно слага на пътя на всеки от нас. 

Виж още:

" Въодушевлението и положителното въодушевление са заразни - не спирайте да ги разпространявате, до момента в който не болестите всички! ", е споделила Биляна към друга своя обява.

Фитнес моделът се дефинира като положителен и уравновесен човек, който обича и е обичан и показа, че не може без любовта. А любовта има доста измерения - цялостната къща, някой да те посрещне у дома, да има с кого да отидеш на отмора или даже на разходка. 

Thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР