Биляна Петринска се сдоби със своята първа рожба. Актрисата е

...
Биляна Петринска се сдоби със своята първа рожба. Актрисата е
Коментари Харесай

Биляна Петринска стана майка

Биляна Петринска се снабди със своята първа рожба. Актрисата е станала майка на момченце.

Самата тя показа прелестната вест с съчувствен кадър в своя профил във Фейсбук. На него тя е прегърнала дребния си наследник и целува ръчичката му. Към фотографията Петринска написа и някои благи думи и даже разкри името на мъника:

“Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!!
Добри пристигнал при нас, благополучие наше и ти благодарим, че избра нас за твои родители. Ти беше моя искра и озарение цели 9 месеца. Това бяха най-вълшебните и щастливи дни през целият ми 44 живот. Бях най-красивата очакваща те. Ти беше най-хубавата ми “дреха”, с която пристъпвах гордо, а татко ти – най-голямата ми подкрепа… Как минава времето… От момента на твоята “първа снимка”… до през днешния ден, когато се сгуши в мен.
От този миг Сърцето ми побира Целия свят и тупти отвън рамките ми! С любящият ти баща ще създадем всичко по силите си с цел да растеш здрав и благополучен, да имаш шарено детство и да станеш заслужен,креативен и свободен Човек!
Обичам те, мое всичко!”

Близки до 44-годишната актриса споделят, че тя напълно скоро има намерение да се завърне на сцената. На помощ в грижите за бебето ще се притекат таткото и професионална бавачка. Биляна до последно се изявяваше на огромната сцена и даже имаше огромен концерт през март в зала 1 на НДК, до момента в който бе бременна в седмия месец.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР