Биляна Гавазова най-накрая проговори с какво възнамерява да се занимава,

...
Биляна Гавазова най-накрая проговори с какво възнамерява да се занимава,
Коментари Харесай

Биляна Гавазова с ново поприще

Биляна Гавазова най-сетне проговори с какво има намерение да се занимава, откакто напусна редиците на bTV.

Тя твърди, че за момента се е отказала от концепцията си да се връща още веднъж на дребния екран.
Вместо това е решила да върти личен бизнес. 

Бившата водеща на утринния блок на bTV се е оповестила за информационен специалист и ще развива организация за пиар.
Най-накрая станаха ясни плановете, върху които работи тя, откакто напусна медията. От пролетта, когато стана ясно, че към този момент е безработна, тв звездата дава отговор уклончиво, когато я питат с какво се занимава. Тя употребява едно и също изречение, което на процедура не разкрива нищо: „ Работя по планове “.

Преди дни обаче някогашната екранна половинка на Антон Хекимян в „ Тази заран “ публично се разгласи за информационен специалист. Говори се, че към този момент е подготвена с бизнес проект на бъдеща организация за пиар и даже имала някои кандидат-клиенти. Плановете ѝ били да стартира с дребни компании, които са ориентирани към работа с проблемите на елементарния човек, и да продължи да развива концепцията на авторската си графа „ Чети етикета “ в „ Тази заран “.

Засега Гавазова не може да се похвали с особени триумфи, само че към този момент е почнала да привежда в деяние бизнес проекта си. Наскоро тя започва нещо като онлайн продължение на „ Чети етикета “. Обеща на почитателите си в мрежата да следи по какъв начин се движат цените на съществени хранителни артикули.

Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, след което напазарува от класираните на първите места артикули и сподели касовата си записка. Обеща от време на време да повтаря опита, с цел да стане ясно тъкмо по какъв начин се трансформират цените и по какъв начин се отразява инфлацията на джоба на българина.

Друга тематика на звездата са наближаващите новогодишни празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и препоръки от експерти по какъв начин да се избегнат клопките на „ черния петък “.
Източник: Уикенд.



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР