Било станало по-добре. Средата е такава, че всичко е лъжа

...
Било станало по-добре. Средата е такава, че всичко е лъжа
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това са последните издихания на измамата

" Било станало по-добре. Средата е такава, че всичко е неистина и машинация. " - съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Исперих.

" Манолев с татко му и с Корнелия Нинова през вчерашния ден излиза наяве, че ядат кюфтета, а тя по малкия екран изяснява, че ние имаме виновност, че той като предприемач няколко години след нас бил с Везиева в Египет, а тя у тях яде кюфтета, той си го пусна на фотография, добави Борисов. Като видите, че грее слънце, значи е ден, другояче не вярвайте на нищо. Това са невероятни измамници. " - уточни Борисов, представен от БГНЕС.

" Сега когато имаме по три ваксини, и унищожихме стотици хиляди ваксини, вие ни карта да слагаме маски. От министър на Българска социалистическа партия в земеделието се предава властта на министър от Българска социалистическа партия в земеделието, акцентира Борисов. Още малко би трябвало да народа да разбере измяната, да не е смяна, а машинация, това са последните издихания на измамата, те излизат едно по едно. " - означи водачът на ГЕРБ.

Той съобщи, че продоволствена рецесия няма и че тя е основана от държавното управление на Петков.

" Огромни пари от контрабанда натрупаха тези момчета. Скоро техните гласоподаватели ще схванат по какъв начин са се облагодетелствали. " - предвижда Борисов.

" Няколко служебни държавни управления на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха какъв брой е неприятно. Сега, когато същият президент със същото служебно държавно управление им споделя, че безпорядък, злополука и неуспех във всичко, стартират да му се сърдят и стигат до нахалството да изясняват, че надали не имаме общо с Радев, акцентира Борисов. Последният човек, с който могат да заподозрат връзки с президента Радев и партия е нашата, добави още той. В тази злополука, в която е вкарана страната, Радев е индивидът с най-голямо публично утвърждение и същински се надявам да откри най-малко за някои от проблемите механизми да ги реши. " - сподели още той.

" Защо не подписахте контракта за 7-те те танкера? Да ви отговоря ли за какво не подписаха? Защото ще се види, че това, което госпожа Бориславова обясняваше, че 4 пъти, 5 пъти ще е по-евтино, ще се окаже, че с директните такси, които ще платим, с доставката, Данък добавена стойност, ще излезе десетки проценти по скъпо. Те по тази причина споделя ние сме обезпечили 7 танкера и имаме оферта, къде ви е договорът? Това, което са създали е злополука. " заключи Бойко Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР