Billa отвори най-големия си магазин досега. Той е 127-ият за

...
Billa отвори най-големия си магазин досега. Той е 127-ият за
Коментари Харесай

Billa отвори най-големия си магазин

Billa отвори най-големия си магазин до момента. Той е 127-ият за страната и 51-ият за София. Супермаркетът се намира в столичния мол The Mall на бул. " Цариградско шосе ".

Магазинът се простира на повърхност от 1911 кв. м. на равнище -2 на най-новия търговски етаж в центъра, което го прави най-големия обект от веригата досега.

От компанията показват, че концепцията му е приспособена към спецификите на огромен търговски център и ще предложи на клиентите удобно извършване на покупки и многообразие от висококачествени артикули.

" Освен водач по брой магазини в страната, Billa е и водач по брой магазини в огромни търговски центрове в София. Супермаркетът в The Mall e основна инвестиция за нашата компания. Това е най-големият ни обект до момента, който се отличава с съвременен интериор, извънредно богат подбор и мощен акцент върху свежите отдели. Силно се надявам, че супермаркетът в The Mall ще се трансформира в обичаното място за извършване на покупки на клиентите на мола и работещите в и към него ", разяснява Норберт Мисбрандт, шеф на Billa България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР