BILLA България откри новия си магазин в град Добрич. Инвестицията

...
BILLA България откри новия си магазин в град Добрич. Инвестицията
Коментари Харесай

BILLA България инвестира 2,2 млн. лв. в магазин в Добрич

BILLA България откри новия си магазин в град Добрич. Инвестицията в обекта възлиза на стойност близо 2 209 000 лева и обезпечава разкриването на 30 нови работни места, оповестиха от компанията.

Обектът е следващият, който ще предлага каси за самоослужване - четири на брой. Той ще употребява и електронни етикети. " Иновативните каси дават опция за бърза и лесна организация на покупките и независимо следене и заплащане на сметката, при спазването на всички ограничения за сигурност. Етикетите с цифрови екрани, ситуирани под всеки продукт, пък дават цялостната информация за името на продукта, производител, грамаж и цена ", изясняват от компанията.

" През последните няколко години, Добрич се развива с все по-бързи темпове. Това е и съществена причина, която ни стимулира да вземем решение за разкриването на трети собствен филиал в града. Щастлив съм, че през днешния ден честваме неговото разкриване. С тази инвестиция, BILLA утвърждава околните си връзки с Общината и ѝ оказва поддръжка, посредством разкриването на 30 нови работни места ", показа Николай Петров, Главен действен шеф на BILLA България.

Кметът на община Добрич, Йордан Йорданов, поздрави BILLA България и нейния екип: " Градът ни демонстрира, че е отворен към вложителите и поддържа бизнеса. Затова и съм благополучен, че през днешния ден дружно с BILLA означаваме откриването на още един обект на веригата в града. Наша задача е да осигурим непоклатимост, предвидимост и успокоение на бизнеса и дружно да насърчаваме професионалната претовареност в Добрич и района, и развиването на Общината. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР