Билковите смеси са голям хит не само сред спортуващите, но

...
Билковите смеси са голям хит не само сред спортуващите, но
Коментари Харесай

Билковите смеси удрят лошо бъбреците

Билковите смеси са огромен шлагер освен измежду спортуващите, само че и измежду отдадените на здравословния метод на живот – по витрините са на всеки биомагазин, на някои ще прочетете даже имената на фамозни чайове като японския мача, а няма мача за няколко лв.. Лайфхакът ни през днешния ден обаче не е отдаден на качеството, а на заплахите от използването на билковите смеси.

Първо и най-важно – те НЕ са за всеки ден. Ако някой се е вманиачил, много рисково е да ги употребява вместо повече от едно хранене дневно. В коктейла им, разперен в една чаша, нормално има повече белтъчини, в сравнение с е обикновено да приемете за ден. Ако предозирате с билковите смеси, случай най-малкото, което може да се случи са проблеми с червата, а те – както към този момент сме писали – са наричани от учените „ втори мозък” и са в директна връзка с имунитета.

Второ, дългата приложимост на билкови смеси може да докара до поява на камъни в бъбреците и да се развие до бъбречна непълнота, което е същински смут и за физиката, и за душeвността.

Трето, в случай че твърдо сте решили въпреки всичко да ги пробвате, търсете уравновесен състав на белтъчини, витамини, минерали и въглехидрати, само че НЕ ВЗЕМАЙТЕ СПОРТНИ, АКО НЕ съдебна техническа експертиза ИСТИНСКИ СЪСТЕЗАТЕЛ, КОЙТО УЧАСТВА В ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ ПЪРВЕНСТВА. Обикновено те са подсилени и няма да можете добре да ги приработите, с които ще ударите прекомерно тежко освен отделителната си система, само че и още няколко в организма. И след това доста ще ви боли, в случай че въобще не опре да въпрос на живот и гибел.

Четвърто, не си вземайте билкови добавки с прибавена захар, даже да не са ви вкусни другояче. Няма за какво да се мъчите и да се лъжете, че подсладените са по-добри – не, по-опасни са. Отново подсещаме, че ЦЯЛАТА дневна норма за банкет на захар за мъжете е до 36, а за гените – до 24 грама. Но тя се съдържа и в хляба, и в картофите, и в плодовете, и под дърво и камък още.

Пето, в случай че сте го решили твърдо – най-малко вземайте смеси с останки от производството на храни като НАЙ-ДОБРИ И НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ СА ОТ ЯЙЦА.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР