Били ли сте някога леко възбудени, ако сте в йога

...
Били ли сте някога леко възбудени, ако сте в йога
Коментари Харесай

Защо йогата е толкова възбуждаща

Били ли сте в миналото леко възбудени, в случай че сте в йога поза – куче, крава или, орел? Заниманията с йога могат да бъдат доста горещи - и освен безусловно, само че и преносно. Макар че има пози и класове в йога, които са предопределени да раздвижат и покачат либидото ви, от време на време и обичайните занимания по йога стават мотив за ненадейно възприятие на възбуденост.

"Да се възбудиш от йога е нещо доста естествено, което се случва в нашите тела ", споделя Мишел Хоуп, секс специалист. "Има връзка сред упражненията и повишение на желанието за секс.Можете да обвините ендорфина за тласъка, който получавате от самите придвижвания ", споделя Хоуп. Когато упражнявате, в организма ви се освобождава ендорфин, който може да отдели хормони, стимулиращи желанието за секс. "

"Вие си стоите там съвсем гола, изпълнявайки много позиции, които бихте правили по време на секс, тъй че има огромна възможност, да се зароди полова сила във вас ", изяснява Хоуп.

Когато инструктора по йога настройва и намества верните позиции, той постоянно поставя ръцете си върху бедрата или долната част на гърба, тъй че да можете да усетите вярното състояние на позата на тялото си – докосването е преподаване, както те споделят. Докосването с ръце при йогата няма за цел да ви възбуди, като цяло и някои йога философии считат, че проявлението с ръце е по-важно за практиката от вербалните уроци.

Разбира се, в случай че се чувствате неловко някой да допира тялото ви, би трябвало да уведомите вашия преподавател по йога да пази своите лапи на разстояние, или да намерите изцяло друго студио.

"Няма нищо неприятно в възприятията ви, полови или по-други, споделя специалиста, само че приемането на възбуденост не е същинската цел на практикуването на йога. В реалност, един от инструкторите на йога, с който говорихме сподели, че сантименталните връзки с възпитаници не са насърчавани като цяло.Според учението, в йога практиката, йогите би трябвало да запазят половата сила и да приложат тази сила към действителната йога.

Друго нещо, което би трябвало да имате поради е, че йога е подготовка, която е директно обвързвана с страстите ви, тъй че е допустимо да чувствате обич или съгласуваност с вашия инструктор, написа beu.bg. Когато някой (като йога учителя) ви поддържа прочувствено в задачите ви, да почувствате половост е обикновено - даже в случай че тези цели са единствено да извършите вярно избрана поза.

"Нека си го кажем напряко, мозъкът ви е най-важната част от сексуалността ", споделя Хоуп. "Може да има прочувствена обвързаност, и... в случай че се чувствате добре, вие стартирате да покачвате либидото. "

Друг позитивен непряк резултат на йогата явно е релаксацията. Стресът може да си играе с вашето полово предпочитание, което е неприятно. Но за благополучие, йогата облекчава напрежението - и никой не се оплаква от това.

"Ако сте в обстановка, в която постигате цели, тялото ви се трансформира, чувствате се по-уверени, а по-късно се чувствате и по-секси ", споделя Хоуп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР