Били Айлиш открадна песен на звездата ни от Евровизия“ Виктория

...
Били Айлиш открадна песен на звездата ни от Евровизия“ Виктория
Коментари Харесай

Били Айлиш открадна песен на звездата ни от „Евровизия“ Виктория Георгиева!

Били Айлиш открадна ария на звездата ни от „ Евровизия “ Виктория Георгиева!. Появи се демо на ария на Виктория Георгиева, върху която пее поп певицата. Това е една от песните от идния албум на поп звездата.

Родната ни певица реагира неотложно. Тя писа до самата звезда.

„ Били Айлиш, това е подозрително, това е необичайно “, написа Виктория Георгиева под видеото, в което реагира.

Били Айлиш открадна ария на Виктория

 

 

A post shared by VICTORIA (@victoriageorgievaofficial)

 

Публикацията породи доста версии какво тъкмо се е случило и дали в действителност Айлиш е взела песента на Виктория. Една от версиите е, че нашенката е продала правата на песента си.

 Били Айлиш открадна ария на звездата ни от БГНЕС/EPA/ALLISON DINNER

„ Вероятно е Виктория или лейбълът ѝ да са дали песента под формата на демо (това е цялата концепция на демозаписите – да илюстрират евентуална ария, въз основа на която актьорът да избере да запише своя версия), с цел да бъде препоръчана за запис от Били, и тя действително да е харесала за албума си “. Така деликатно изясни една от теориите фенка и всички, които повярваха, че казусът е подобен, честитиха на Георгиева за огромното постижение….
Друга версия е, че става дума за кавър, изработен благодарение на изкуствен интелект, който насложил песента на Виктория върху гласа на Били Айлиш.

На 25 ноември 2019 година Виктория бе определена да показва България на „ Евровизия 202 “ в Ротердам.

Събитието обаче бе анулирано заради коронавирусната пандемия. Вместо това Георгиева взе участие на „ Евровизия 2021 “, където показа родината си с песента „ Growing Up Is Getting Old “ и приключи на 11-то място във финалното класиране.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР