Билетите от 50 до 400 лева в Народния театър за

...
Билетите от 50 до 400 лева в Народния театър за
Коментари Харесай

Гергана Стоянова: AC/DC cи поискаха да имат стая за секс, а Снуп Дог задигна видеоигра

Билетите от 50 до 400 лв. в Народния спектакъл за спектакъла с присъединяване на звездата Джон Малкович станаха мотив за необятен публичен спор.

Актрисата Гергана Стоянова призна, че е останала доста сюрпризирана от полемиката, която се разгоря в обществените мрежи. 

" Кой е задължен да ви изяснява за какво са толкоз скъпи билетите? AC/DC желаеха да имат стая за секс (б.р - концертът им в България беше през 2010 г.). Нямаш право да разкриваш контракта. Снуп Дог (Snoop Dogg) искаше в хотелската стая да има компютърна игра, с цел да играе. Накрая отмъкна играта и уредниците трябваше да я платят ", разяснява тя пред Bulgaria ON AIR.

" Никой не те е вкарал принудително в салона. Ако искаш да гледаш, отиваш да гледаш. Билетите по 400 лева са доста грациозен метод шефът да направи тип спонсорство. Не е нужно страната да дотира, дано първо да си оправим заплатите в театъра. Не одобрявам този хейт, който се изсипва наляво-надясно ", настоя Стоянова.

По думите ѝ театралното съсловие е най-устато.

" Музикалното съсловие за какво не стачкува, когато пристигна огромна група и билетите са меду 90 и 500 лв.? Музикантските почитатели в никакъв случай не разясняват цената ", уточни актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР