Бил съм заплашван тук-таме, когато съм се опитвал да защитавам

...
Бил съм заплашван тук-таме, когато съм се опитвал да защитавам
Коментари Харесай

Павел Колев: Едни от най-шумните футболни функционери, включително и президенти на клубове, са част от черно тото

„ Бил съм заплашван тук-таме, когато съм се опитвал да пазя ползите на Левски. Част от комерсиалната активност на клуба беше захласната от тия хора. Опитах се да я направя самостоятелна от тях, ние си я взехме, което провокира много съществени спорове. Имаше чиновник на Левски, който беше грубо пребит на стадиона, демонстративно и много тежко. И никой не знае кой го извърши, което е огромна изненада в кавички ”. Това разкри някогашният изпълнителен шеф на Левски Павел Колев пред " Свободна Европа ".

Колев също по този начин съобщи, че по времето на неговия престой на " Герена " е имало предложение от различен клуб за уреждането на два мача. „ Имаше един случай, за който разбрах от други хора, че е воден подобен диалог. Конкретни имена не желая да загатвам, тъй като по този начин или другояче предлагането беше отхвърлено. За Левски става въпрос. По-скоро имаше мачове с различен тим – единият за Купата, другият за състезание. И предлагането беше: " Дай да си заменяем по една победа. За нас е по-голям този шампионат, за вас другият ". Не се случи това. Даже не съм бил индивидът, който е трябвало да реши, само че разбрах, че е воден подобен диалог. С мен обаче в никакъв случай не е имало подобен, никой не си е разрешавал “, сподели той.

„ Публична загадка е, че черно тото има. Какви са мащабите в България и аз бих се радвал да се откри. Защото аз съм безусловно уверен, че едни от най-шумните футболни функционери, в това число и президенти на клубове, са част от това черно тото. Тук става дума и за напън върху съдии, тъй като съдиите са средство за постигането на избран резултат на терена. Разбира се, става дума и за напън върху футболисти. Всички тези неща съществуват “, добави Колев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР