Бил могъщ бизнесмен 35-годишната певица Маги Джанаварова роди момиченце. Двамата

...
Бил могъщ бизнесмен 35-годишната певица Маги Джанаварова роди момиченце. Двамата
Коментари Харесай

Популярна певица роди, всички питат кой е бащата

Бил всесилен предприемач

35-годишната певица Маги Джанаварова роди момиченце. Двамата с таткото са дали име на бебето Елизабет. Тя разгласява в обществената мрежа фотография на новородената си дъщеричка в ръцете на млад мъж, на който се вижда единствено долната част от лицето.

Предполага се, че това е мъжът й, който тя настойчиво крие от необятната общност. Запознати обаче издават, че той е предприемач с много необятен набор на ползи.

Под фотографията Маги написа: „ Елизабет. На тази фотография е събрано цялото ми сърце и обич, силата и слабостта, цялата ми Вселена “ и благодари на всички лекари, помогнали й да премине леко през бременността и раждането.

Съдейки по благодарствените й думи към доктор Мария Атанасова, явно бременността й не е била от най-безпроблемните. Вероятно е имала проблеми и със зачеването, поради написаните благодарствени слова и към един от известните столични лекари, занимаващи се с инвитро оплождане – доктор Иво Тодоров.

Той обаче я убедил, че няма потребност да ползват методите за изкуствено оплождане и се оказал прав. Преди време Маги Джанаварова показа в изявление, че не е била сюрпризирана от бременността си, защото е била планувана.

Тя не трансформирала метода си на живот, а единствено храненето през този интервал. Върнала в менюто си дребни порции риба и месо, откакто в продължение на 7 години бира вегетарианка. Освен това нараснала и дажбите млечни храни, които също били от особена значимост за плода. Макар към този момент да е майка, нито тя, нито половинката й възнамеряват да подписват брак, защото и двамата не са почитатели на тази институция. Тя обаче не крие, че в случай че въпреки всичко й предложи, ще одобри.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР