Бил ли е в Румъния най-богатият човек на планетата Илон

...
Бил ли е в Румъния най-богатият човек на планетата Илон
Коментари Харесай

Илон Мъск бил ли е за Хелоуин в замъка на граф Дракула в Румъния?

Бил ли е в Румъния най-богатият човек на планетата Илон Мъск, или не е бил, пита през днешния ден осведомителният уебсайт Хотнюз.
През уикенда
в медиите беше публикувана информация, че Мъск и група негови другари са взели участие в празненство във връзка Хелоуин в замъка Бран край Брашов, написа NOVA.

Информацията, която беше обявена в началото от уебсайт Медия Флукс, обаче не е доказана от нито една публична институция, отбелязва изданието.

Днес двама източници от министерството на вътрешните работи обявиха за в. “Либертатя ”, че нито Илон Мъск, нито актрисата Анделина Джоли са влизали в Румъния. Кметът на село Барн Йоан-Космин Ферою пък съобщи за Хотнюз, че е бил измежду 200-те посетители на празненството, само че не е видял Мъск. Той въпреки всичко не изключи опцията милиардерът да е бил прикрит зад някоя от маските.
Сигурно е, че
на празненството в замъка Бран нощес е участвал милиардерът Питър Тийл, създател на PayPal, и неговият сътрудник Мат Данцайзен, както и холивудски артисти, отбелязва уеб сайтът, представен от Българска телеграфна агенция. 

“Имах достойнството да бъда поканен и аз на частното празненство, на което имаше към 200 души, с костюми и маски. Аз персонално не видях Мъск, само че това не значи, че не е бил под някоя маска. Аз персонално не съм го срещал ”, уточни кметът на Бран.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР