Бил Лайънс не одобрява подигравките на фаворита на Републиканската партия

...
Бил Лайънс не одобрява подигравките на фаворита на Републиканската партия
Коментари Харесай

Ветерани от Южна Каролина се чувстват неуважавани от Тръмп, мнозина ще го подкрепят така или иначе

Бил Лайънс не утвърждава подигравките на любимеца на Републиканската партия Доналд Тръмп към военния брачен партньор на съперничката Ники Хейли, тъй като не се причисли към нея в акцията в Съединени американски щати. Но това няма да разклати поддръжката на Лайънс за някогашния президент.

„ Той не би трябвало да подценява нашата войска. Изобщо не съм склонен с това “, сподели Лайънс, 81, брегова защита на Съединени американски щати деец. „ Но също така, той свърши добра работа за тази страна, когато беше там в продължение на четири години. “

Лайънс е пълководец на американския легионен пост в Съмтър, Южна Каролина, където Хейли организира акция тази седмица да ухажва забележителния боен избор в щата преди първичните избори на републиканците в събота.

Тя посочи изпращането на брачна половинка си Майкъл Хейли в Африка, като в същото време акцентира годините на пренебрежителни мнения на Тръмп за ветераните.

Тя сподели Съединени американски щати би трябвало да проектират мощ в чужбина, в това число като оказват помощ на Украйна в битката й против Русия.

Хейли трансформира ком...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР