Бихте ли стъпили в това изоставено имение? Зашеметяващото провинциално имение

...
Бихте ли стъпили в това изоставено имение? Зашеметяващото провинциално имение
Коментари Харесай

Зловещо изоставено имение на стойност £40 милиона в Кент е по-голямо от Бъкингамския дворец

Бихте ли стъпили в това изоставено имение? Зашеметяващото провинциално имение в Кент е по-голямо от Бъкингамския замък, само че за жалост е злокобно изоставено от 40 години, оголено и оставено да изгние.

Дворецът Хамилтън е наименуван „ Призрачната къща на Съсекс “ като това не е нищо повече от голяма черупка в наши дни, с малко признаци, че някой в миналото ще живее там още веднъж.

Построена е за английския мултимилионер Никълъс ван Хугстратен - един от най-богатите хора в Съсекс. Оставено да се разрушава след прекъсването на строителството през 1985 година, имението пустее в провинцията - за какво толкоз впечатляващ парцел е изцяло зарязан?

Собственикът, Никълъс ван Хугстратен, беше наказан за непредумишленото ликвидиране на някогашен бизнес противник Мохамед Раджа през 2002 година Присъдата обаче беше анулирана при обжалване и след това той беше освободен.

Три години по-късно Никълъс е наказан да заплати на семейство Раджа £6 милиона по гражданско дело. Строителството беше спряно малко след т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР