Бихте ли се раздразнили, ако разберете, че партньорът ви е

...
Бихте ли се раздразнили, ако разберете, че партньорът ви е
Коментари Харесай

Мама зарежда картичката на съпруга си в „последната минута“ за Свети Валентин – и хората са разделени

Бихте ли се раздразнили, в случай че разберете, че сътрудникът ви е оставил подготовката си за Свети Валентин за последния миг?

Въпреки че мнозина биха били признателни, че сътрудникът им е положил някакви старания с картичка и подарък, с цел да означи 14 февруари, една жена остана недоволна, когато брачният партньор й купи картичка с неуместна неточност. Въпреки обстоятелството, че беше избрал сладка картичка с плюшено мече, любовни сърца и сладко обръщение, той избра картичка, адресирана „ до моя хубав избраник “ със златни калиграфски надписи в горната част – и тя го хвърли в гореща вода.

Анонимната жена призна, че макар обстоятелството, че знае какъв брой " в последния миг " може да бъде той, тя към момента е разочарована. Тя се обърна към Mumsnet, с цел да каже: " Съпругът ми е характерен покупател в последната минута и сегашен покупател, само че това в действителност лишава бисквитите. " И тя също не беше доста впечатлена от извиненията, които той направи, защото тя написа, че той е споделил: „ Беше последният останал в Tesco Express, Асда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР