Бихте ли се осмелили да носите очна линия с цвят

...
Бихте ли се осмелили да носите очна линия с цвят
Коментари Харесай

Когато денимът срещне очната линия

Бихте ли се осмелили да носите очна линия с цвят на деним? 

Именно това е най-горещата beauty наклонност сега, съгласно звездния гримьор Сър Джон. А както показват сътрудниците ни от Allure: когато гримьорът на Бионсе дефинира нещо като нов тренд, не се колебаем да го проверим!

Сър Джон е виновен за някои от най-запомнящите се грим визии на изпълнителката на “Lemonade ”, само че също по този начин работи и с други звезди и зад кулисите на фешън ревюта и фотосесии. Винаги можем да чакаме нещо самоуверено и друго от негова страна, ето за какво бяхме запленени от грима, който основава за топмодела Джоан Смолс. В своя Instagram Сър Джон показа фотография на Джоан, която театралничи с очна линия в цвят деним. Очите на пуерториканката са обрисувани с кондензиран, електриковосин колорит , а останалият грим е обикновен. Единствено бронзирани скули и бледорозово червило способстват фокуса да падне върху погледа на Смолс.

 Когато денимът срещне очната линия

Джоан Смолс

Очната линия излиза напълно леко във външния ъгъл на клепачите, оформяйки класическо “котешко око ”. Сър Джон приключва визията на Джоан със серпантина в същия кондензиран наследник колорит.  

Синята очна линия е съвършен избор за края на лятото, изключително когато стои толкоз добре, съчетана с бронзирано лице. След като се поровихме в меката на beauty вдъхновенията Instagram, открихме, че доста грим запалянковци също са почерпили ентусиазъм от Сър Джон, пресъздвайки визията вкъщи.

 Когато денимът срещне очната линия

Шей Мичъл

Друг негов сътрудник, Патрик Та, който гримира звезди като Джиджи Хадид, Джена Дюан Тейтъм и девойките Кардашиян, има своя интерпретация на очната линия в цвят деним. Върху лицето на обичаната си муза, актрисата Шей Мичъл, Патрик съчетава два приковаващи вниманието нюанса на синьото и аленото. Докато горният клепач на Шей е затрупан с нежни сенки с брознов искра, долният е обрисуван в синьо. Върху устните й Патрик нанася ултра блестящо алено червило с матиран финиш. А резултатът е впечатляващ!

 Когато денимът срещне очната линия

Очна линия Lancôme Grandiôse Liner в синьо; водоустойчива очна линия Dior Diorshow Pro Liner в тъмносиньо

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР