Бих забранил електрическите тротинетки, защото ги карат много хора, които

...
Бих забранил електрическите тротинетки, защото ги карат много хора, които
Коментари Харесай

Владимир Михайлов: Чувствам се успял, защото се занимавам с това, което искам

Бих забранил електрическите тротинетки, тъй като ги карат доста хора, които даже не са карали ролери. Има младежи, които се движат като безспорни зомбита по улиците и рискуват живота си и на всички ни. Това сподели в предаването “Денят на фокус " по Радио “Фокус " Владимир Михайлов - артист и музикант.

Той показа, че  се е случвало да си вади хляба по някакъв метод, в това число и с музика, само че не по метода, по който желае. " Трябва да си повярваш и да се опиташ да идващ това, което искаш. Чувствам се съумял, поради това, че се занимавам с това, което желая ".

Актьорът показа, че доста е желал да стане баскетболист като дете, само че е решил, че няма данни за това. “Когато бях много дребен желаех да стана артист, артист и китарист и още се мъча с китарата. Исках да стана и художник, известно време рисувах в две анимационни студия. Но се оказа, че нямам нервите и фокуса да се занимавам с това изкуство. Липсва ми контакта с хората, сцената, това се оказа определящо при мен ", добави той.

20 години  от първия му американски филм в който е взел участие и продължава да върви на кастинги за присъединяване в продукции. “Предстои ми присъединяване в два кино лентата единият е “Защото обичам неприятното време ", там си партнирам с Неда Спасова, а другият е “Оста на живота ", филм основан съвсем напълно от български екип. Този филм чака международна премиера ", разгласи Владимир Михайлов.

“Аз и ти преди ние ", през днешния ден сме в Плевен, в случай че ни слушат от Плевен, заповядайте. Димитрис Георгиев е режисьор, тази преживелица ни събра дебютанти, за Димитрис това е първа драма, за Светльо Томов като драматург дебют, за мен също в чиста драма дебют. За любовта си коства да се написа, да се приказва, тя е движеща мощ във всичко. И когато е показана по забавен метод си заслужава. На 12 ноември следва концерт в Бургас с посетители група “Пиф ", забавни изненади ще има. Декември месец “Мама миа ", януари месец “Исус Христос супер звезда " в Зала 1 ", изброи идните си участия артистът.

“Съпругата ми Миша-Михаела взе участие във всички мои концерти, на сцената ни е пука за другите хора и това за мен е най-важното. Важно е да се обезпечи на детето много елементарно, тя е експерт, тя идва от тренинга на класиката и там всичко се изпипва. И трите ми деца имат отношение към изкуството обичат да рисуват, обичат музиката, имат гений и за двете. Виждам в тях емпатия, виждам, че им да опита разнообразни неща и да знае какво значи да свириш, да пишеш. Ако дадеш опция на детето да опита и не го ограничаваш, дано  то да учи това, което желае ",  допълни Владимир Михайлов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР