Бих искал да благодаря на партийните структури на Движението за

...
Бих искал да благодаря на партийните структури на Движението за
Коментари Харесай

Според Карадайъ ДПС увеличава влиянието си в местната власт

„ Бих желал да благодаря на партийните структури на „ Движението за права и свободи “ и на всички гласоподаватели, които реализираха един доста добър резултат на тези локални избори. “
Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на конференция на партията.
„ На предходните избори сме спечелили общо 39 кметове на общини в коалиция и като Движение за права и свободи като Джебел и Хитрино знаете, че прибързано ние ги изключихме. Резултатът е – 47 кметове на общини, 37 като Движение за права и свободи, решението на нашия централен съвет, че на тези избори сме запазили въздействието в локалната власт и там където можем ще увеличим наличието си в локалната власт. Географията е разширена. 916 общински съветници са определени, т.е. 18% от кметовете на кметства, в някои от случаите те са определени в коалция. “, разяснява той.
" Всички ние знаем, че изборите са главен детайл на демокрацията, само че когато са законни, свободни, почтени и има осведомен избор на гласоподавателите ", добави водачът на Движение за права и свободи.
В умозаключение той още веднъж засегна тематиката за закона за уседналост, съгласно който може да се гласоподава единствено при 6 месеца уседналост в обитаемото място, като я дефинира като " извънредно несъответствуваща и неправилна ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР