Биг Брадър се завръща 20 години след старта на предаването,

...
Биг Брадър се завръща 20 години след старта на предаването,
Коментари Харесай

Биг Брадър се завръща с певицата Джия и ММА-боец

Биг Брадър се завръща 20 години след старта на предаването, което беляза с нрав цяло потомство. И 6 години след последното си издание, в което победи синът на умрелия преди дни паметен артист Иван Иванов - Стефан, по-известен като Уош Министерски съвет.

Въпреки че форматът е очакван като за лица, които не се водят известни - съгласно последния първенец е противоречиво дали това изискване се съблюдава, и в този момент към този момент се приказва за бъдещи участници в тв шоуто. Сред имената, които се въртят като клевета по заведения и всемирски празненства са певицата Джия и ММА-боец. Това са два от обичаните типажи на продуцентите - до момента в предаването сме гледали даже тъкмо такива двойки като Десислава и Светлозар Савов или Златка Златка Райкова и Георги Валентинов. Този път обаче не става въпрос за любовници.

Последната поява на Джия, която провокира внимание беше на 20-годишнината от старта на кариерата на нейната настойничка Галена, отпразнувана наскоро в тузарския Се Ла Ви. Там тя се поизложи, изкарана на сцената от звездата, преди малко напуснала Пайнер.

Зрителите постоянно са предпочитали, както свидетелстват и рейтингите, изданието на предаването за известни персони ВИП Брадър. То започва с първия си сезон на 13 март 2006 година, а последното му издание беше също през 2018 година, както и на " елементарния " Брадър. То беше извоювано от Атанас Колев, за който е мъчно да се каже, че е звезда, каквито фактически минаха през шоуто: от Азис до Аня Пенчева, от Кали до Преслава, от Ивайла Бакалова до Тодор Славков, от Део до Кошлуков, от Орлин Павлов до Багата, от Тервел Пулев до Станка Златева, от Евгени Минчев до Ритон, от Йорданка Христова до Кичка Бодурова, от Иво Аръков до Жени Калканджиева, от Катето Евро до Кака Лара, от първия победител Константин до Галя от Каризма също от премиерния сезон.

Фюжънът сред по-известни и по-неизвестни лица очевидно е измежду рецептите на Биг Брадър, защото победителка във втория сезон на ВИП-а стана дамата на Здравко - спечелилия в първия " елементарен " Биг Брадър от 2004 година И двамата с Христина са съдържатели на туристически обекти от Приморско.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР