Биг Брадър има ново гадже. Гласът от изповедалнята и изпълнителен

...
Биг Брадър има ново гадже. Гласът от изповедалнята и изпълнителен
Коментари Харесай

Биг Брадър Се Уреди С Ново Гадже

Биг Брадър има ново гадже. Гласът от изповедалнята и изпълнителен продуцент на шоуто Радо Тушев заби стилната дизайнерка Антония Йорданова. Новината бе споделена от самата нея, като признанието й изненада всички.

Тушев е главният и най-разпознаваем глас на „ Биг Брадър ”, чийто следващ сезон е в разгара си. Неговата приятелката Антония от години се изявява в стилния бизнес, като даже е стилист на звездите и част от екипа на предаването „ Преди обед ”, където дава постоянно препоръки на дамите.

Антония има и лична фешън къща, а дружно с това завоюва и една от огромните награди на „ Златна игла ” тази година. Новината за връзката много стресна приятелите и на двамата. Някои даже се майтапят по този мотив.

„ Аз персонално бих била в стрес, в случай че това е гласът, който ще ме буди. А разбирането за сантиментална вечер би била „ Туне, незабавно ЕЛА в изповедалнята ”, майтапи се една от тях.

Що се отнася до Антония и Радо, двамата явно се усещат щастливи един с различен. Засега не мислят за деца, а проектите им след края на сезона са за една дълга отмора, написа „България днес“. „ Ще обикаляме по света и ще си купуваме готини маратонки ”, споделя стилистката.

Иначе Тушев е любим на звездите и то освен на родните. Дори за Памела Андерсън бе най-близкият й човек, при идването й в България.

Двамата с Антония от години са без публични сътрудници и никой не е очаквал да се влюбят един в различен. В момента те съвсем нямат време да бъдат дружно поради голямата работа около течащия сезон на „ Биг Брадър ”.

Но незабавно след шоуто плануват дълга отмора отвън България, където да се насладят един на различен.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР