Библиотеката в Бяла Слатина стартира благотворителна кауза „Детският отдел на

...
Библиотеката в Бяла Слатина стартира благотворителна кауза „Детският отдел на
Коментари Харесай

Библиотеката в Бяла Слатина стартира благотворителна кауза за обновяване детския отдел

Библиотеката в Бяла Слатина започва благотворителна идея „ Детският отдел на библиотеката - магически оазис на усмивки “. Те се обръщат към всички с апел за помощ за възобновяване на детския отдел.
Предложението е всеки, който има опция, да взе участие в благотворителния базар, да закупи онлайн изложените във фейсбук на библиотеката арт-изделия. Идеята е е нова, описа основният библиотекар в читалищната библиотека Валентина Бобойчева,
"Смятаме, че мястото, където децата се срещат с книгите, би трябвало да бъде по-модерно и по-артистично. Да събудим и поддържаме любовта към четенето и това да стане по-интересно за тях. Дизайнът е доста значим. Искаме да го създадем по-обновено място, с олекотени мебели. Искаме да инсталираме електронен азбучник, другата ни концепция е обновяването на детския отдел. До в този момент са възобновени подовото покритие, сложени са щори, закупени са маси и столчета. Искаме да си закупим хубави рафтчета, във радостни цветове, чердже, нови книжки ", сподели тя.
За допълнение на интериора на детския отдел, с цел да стане той още по-приветливо, приказно и уютно място за децата, е належащо да се закупят още движимости.
Благотворителният арт-базар се намира на .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР