Библиотекарката Валентина неочаквано наследява от майка си Елоиз книжарница в

...
Библиотекарката Валентина неочаквано наследява от майка си Елоиз книжарница в
Коментари Харесай

Сара Джио се завръща С обич от Лондон

Библиотекарката Валентина ненадейно наследява от майка си Елоиз книжарница в един от най-живописните лондонски квартали. Когато идва в британската столица, младата жена се изправя пред най-голямото предизвикателство в своя живот: да разбере коя в реалност е била майка ѝ, която я е изоставила като дете.

Приживе Елоиз е съставила игра с разкриване на бележки, посредством която щерка ѝ да опознае и обикне града. Валентина се впуска в приключението и въпреки да няма желание да се открива в Лондон, скоро очарованието на квартала я превзема.

Тя инцидентно се натъква на образец от обичаната си книга, изпълнен с мнения, които разпалват любознанието ѝ. Името на притежателя на романа е изписано отвътре на корицата. Дали той няма да се окаже сродната ѝ душа? Но до момента в който го търси, бъдещето на книжарницата е заложено на карта.

За да предотврати банкрута ѝ, Вал би трябвало да разчита на поддръжката на общността и да се зарови надълбоко в предишното на Елоиз. Минало, изпълнено с дръзки фантазии, мирис на книги и една красива, само че обречена обич. Сара Джио е бестселъров създател на сантиментални четива, оповестени в над 27 страни и покорили класациите в Съединени американски щати, Норвегия, Русия, Полша, Турция. В началото на писателската си кариера тя се пробва да съчетава писането на романи с уговорките си като публицист. Автор е на голям брой публикации за „ Ню Йорк Таймс “, „ Мари Клеър “, списанието на Опра Уинфри и доста други дамски списания и уеб сайтове. Няколко години води две известни рубрики на „ Гламър “: „ Здраве и фитнес “ и „ Втора глава. Любовта “. На българските читатели писателката е позната с романите „ Теменужки през март “, „ Пролетен сняг “, „ Винаги “, „ Всички цветя в Париж “, „ Утринно зарево “ и „ Бунгалото “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР