Бианка Гаскойн, осиновена дъщеря на бившия капитан на английския национален

...
Бианка Гаскойн, осиновена дъщеря на бившия капитан на английския национален
Коментари Харесай

Голяма звезда спука гръден имплант, а докторите като по чудо...

Бианка Гаскойн, осиновена щерка на някогашния капитан на британския народен тим по футбол Пол Гаскойн, разкри, че щастливо се е разминала с мъчителните последици от спукан гръден имплант, за който нямала визия, написа bg-voice.com.

34-годишната звезда от английските ТВ риалитита, която е минала през две интервенции на бюста и един лифтинг на задните елементи, прочут като „ Бразилско дупе “, описа, че нещата станали ясни, когато решила да понижи бюста си /размер 34Е/. Тогава лекарите разкрили спукания имплант.

“Плашещо е. Когато ми споделиха, луднах. Благодаря на Бог, че го откриха в точния момент и го оправиха, до момента в който бях под анестезия, другояче ужасно щях да се паникьосам “ – призна тя.



На 13-годишна възраст Бианка се е борила с дисморфофобията – психическа положение, в което човек има вяра, че някоя част от тялото ми е дефектна и не наподобява добре. Дори в този момент тя се тормози от концепцията да имат деца с приятеля й Крис Бойсън, въпреки че желае, заради опасения по какъв начин това ще промени фигурата й.

Най-големият й боязън е от наддаването на тегло при бременността. Звездата не желае да става „ с размерите на къща “.

Бианка е направила първото си увеличаване на бюста на 18 години, а второто – на 21, откакто завоюва риалити формата „ Островът на любовта: Знаменитости “.



Решила е да са направи редукция, да да има „ повече класа “, а също по този начин и от предпочитание да бъде „ по-естествена “.
Вече не по този начин импулсивна, както като по-млада, Бианка сподели, че е завършила с козметичните интервенции, само че може да си направи един лифтинг на лицето, когато остарее.

ТВ звездата е загрижена от въздействието на обществените медии върху метода, по който младежите възприемат своя външен тип. Ако има деца, тя няма да желае те да си вършат пластични интервенции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР