Би Ти Ви за втори пореден път се уплаши от

...
Би Ти Ви за втори пореден път се уплаши от
Коментари Харесай

„Откраднат живот” за втори път прецака „Скъпи наследници” на Би Ти Ви

Би Ти Ви за втори следващ път се уплаши от сериала на Нова тв „ Откраднат живот ”. Заради докторската поредност новата продукция на медията – „ Скъпи наследници ”, отново е отписана от програмната скица. Това е вторият път, в който стартът й се отсрочва.

В сериала на Би Ти Ви е ангажирана тежката артилерия на родното кино и спектакъл отпред с грандамата Цветана Манева. До нея се подреждат Койна Русева, Орлин Павлов, Веселин Калановски, Ники Илиев, който е режисьор на част от епизодите, Любо Ковачев, Дарин Ангелов, Лорина Камбурова , която доста феновете познават от сериала „ Връзки ”, и доста други повече или по-малко известни родни артисти.

Екипът е наел за цели 8 години имот от 500 декара в „ Бояна ” особено за фотосите. Върху него е издигнато цяло село, което се употребява за фон.

На този обилен декор „ Откраднат живот ” пуска един-единствен коз, само че пък мощен като ракета-носител. Това е „ непознатото тяло ” в болница „ Свети Кирил ” – Юриан Вергов . Само споменаването на името му провокира учестено серцебиене у фенките на продукцията, а какво ще стане откакто го качат на екран, е елементарно да се допусна. Това най-вероятно ще бъде шлагерът на сезона. В същото време конкуренцията е в застой. Снимките на „ Скъпи наследници ” започнаха през юли предходната година, а още преди месеци от Би Ти Ви оповестиха, че са подготвени цели 70 епизода, които щели да текат всеки работен ден от 20 часа вечерта. Кога обаче потеглят те? Май към този момент никой не смее да предвижда.

Стартът изначало се планираше за пролетта на 2017-а. Когато обаче пролетният сезон стартира, в медиата взеха решение да го отсрочат за есента. Явно и това няма да стане и повода най-вероятно е в идния четвърти сезон на „ Откраднат живот ” по Нова, който от в този момент се счита за сигурен триумф, е мнението на тв служащи.

„ В Би Ти Ви мислеха да ударят конкуренцията в земята с новия си сериал, само че си направиха сметка без кръчмаря ”, радват се в Нова. Никой не очаквал, че „ Откраднат живот ” ще се окаже подобен шлагер, че да устиска цели 4 сезона в ефир. След като обаче това към този момент е реалност, от Би Ти Ви не смели да рискуват, като сложат на гърба му никому непозната поредност, която занапред ще би трябвало да събира почитатели, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР