Би Ти Ви ще прекрати дългогодишното си сътрудничество с астроложката

...
Би Ти Ви ще прекрати дългогодишното си сътрудничество с астроложката
Коментари Харесай

Би Ти Ви прекратява отношения с астроложката Алена?

 Би Ти Ви ще приключи дългогодишното си съдействие с астроложката Алена до края на месеца под претекст, че светлокосата дама готви личен медиен план. Истината обаче е, че на управлението на канала му е прекипяло от тенденциозните прогнози на Светлана Тилкова, която държи доста повече на хонорарите си от партийни щабове и бизнес офиси и употребява ефира на щатния си шеф, с цел да си прави реклама и да натрупа пачки.

" Би Tи Ви не е място за затулен политически пиар ", показа с лупа.бг върховен чиновник на съдебномедицинска експертиза. Според него не е загадка, че хитрата дама постоянно прибира тлъсти суми от ръководещи политици и централи, с цел да промотира активността им в хороскопите си.

Астроложката още не е изпълнила всичките си поръчки за звездни карти за 2020-а година, само че не се оплаква, защото чака като тегли чертата, приходите й единствено от новогодишния напор ще надвишават 100 000 лв..

Гадателката с име по персонална карта Светлана Тилкова е най-популярната ни звездобройка, до която се допитват всички, които се вълнуват да узнаят бъдещето си. Огромният напор от клиенти не стихва от години на инат на обстоятелството, че тя желае по 2500 лв. за бизнес прогноза. Паралии от столицата и провинцията се надпреварват да си запишат час при Алена, а тя дава всичко от себе си, с цел да не върне нито един клиент.

Индивидуалните прогнози на Алена са се трансформирали в главен инструмент от арсенала на стотици сноби и парвенюта, с които те се хвалят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР