Би Ти Ви е в търсене на нова дама с

...
Би Ти Ви е в търсене на нова дама с
Коментари Харесай

Търсят заместница Славена Вътова в Талантите - slava.bg

Би Ти Ви е в търсене на нова дама с манекенски ограничения, която да смени Славена Вътова в журито на „ България търси талант”, дочу клюки „ Уикенд”. Из малкия екран се носят злословия, че Мис България е на крачка от отпадане като главно настоящо лице в шоуто поради мощната вълна на зрителско неодобрение от наличието й в ефир и нестихващите мнения, че няма никакви изявени гении. За да не се излагат повече с нелепия си избор, шефовете считали да я сменят.

В момента малкия екран набира претенденти за новия сезон на надпреварата за гении. В същото време обаче е в интензивно търсене и на подобаващи кандидатури за членове на журито. Първоначалната концепция била през новия сезон то да бъде в същия състав, както по време на към този момент излъчения.

Но проектите внезапно обърнали в друга посока, с помощта на зрителския негативизъм във връзка с миската Славена, удостоена с достойнството да прави оценка надалеч по-талантливи от самата нея хора. Кариерата на недоразумението Вътова в медиите е измежду най-големите мистерии в обръгналия на всичко злополучен роден шоубизнес.

Месеци наред от малкия екран не си дадоха никакъв труд да се вслушат в мнението на почитателите на формата. Настроенията обаче се трансформирали, когато след „ Талантите” Славена била спусната да се излага и в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. Там тя изкара едвам месец, преди договорът й да бъде преустановен поради нулево зрителско утвърждение. След това крушение в малкия екран най-сетне се замислили, че май в действителност ще би трябвало да лишат ефира си от дългите крайници на Вътова, в случай че желаят хората да не престават да ги гледат.

Досега българският вид на „ България търси талант” сменяше жури и водещи във всеки нов сезон. От предходната година обаче в Би Ти Ви решили да следват британския стандарт с двама мъже като лица на формата и жури, формирано от двама мъже и две дами.

Александър Кадиев и Даниел Петканов най-вероятно ще останат водещи през идващия сезон, защото се оказаха извънредно сполучливи като тандем. Катето Евро също се радва на голяма зрителска обич, изключително в дует със сина си Сашо. Ицо Хазарта и Любен Дилов-син се смятали за доста положителни попадения, стига да се навият още веднъж да вземат участие.

Единствено на Славена Вътова се гледало като на цялостен неуспех. За да не престават феновете да плакнат очи в идеални форми, за мястото й щяла да се търси актриса или певица, която може да се похвали с сходни на нейните ограничения, само че с доста по-изявен гений, настояват източници на „ Уикенд”. Дали в малкия екран ще намерят подобаваща дама, или ще се принудят още веднъж да похлопат на вратата на Мис България? Отговорът ще стане явен на старта на новия сезон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР