Би било безотговорно си към правителството и да свали кабинета.

...
Би било безотговорно си към правителството и да свали кабинета.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Свалянето на правителството сега е проява на безотговорност

Би било безконтролно си към държавното управление и да смъкна кабинета. Ако това се случи обаче, ние имаме подготвеност още веднъж да се явим на избори. Това съобщи пред БиТиВи депутатът от ПП/ДБ Христо Иванов.

Той уточни, че за основаването на кабинета са били направени тежки взаимни отстъпки. По думите му това държавно управление е вярното предвид на постигането на огромните цели - завършването на евроинтеграцията на България и влизането в Шенген и еврозоната.

Според него отлагането на датите за тези цели се дължи на догонването на влакове, които сме изпуснали и в този момент се опитваме да наваксаме. Още преди години трябваше да сме в Шенген и еврозоната, акцентира Иванов.

Депутатът от ПП/ДБ засегна и тематиката за локалните избори. Той съобщи, че свадите към машините за гласоподаване са имали проясняващ резултат. Само с всеобщо гласоподаване можем да счупим машината на лъжата. Тази измама коства, добави Иванов.

По думите му се обрисува обстановка, при която всички са против ПП/ДБ. Той акцентира, че ДАНС са направили цялата операция, Министерство на вътрешните работи бездейства, и че се е родила нова сглобка против машините.

Иванов уточни, че балотажът в неделя е основен, защото България би трябвало да избере посоката в която да тръгне. Именно затова съгласно него се хвърлят големи старания за манипулиране на вота.

Алтернативата е друга една сглобка, която се оформи мигновено при елиминирането на машините, сподели още Христо Иванов.
 Плевнелиев заръча на Борисов да не скапва сглобката
Плевнелиев заръча на Борисов да не скапва сглобката

Това би било стратегическа неточност на ГЕРБ за бъдещето на страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР