БГНЕС Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на

...
БГНЕС
Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на
Коментари Харесай

Експертиза потвърди, че убиецът на Милен Цветков е употребил 3 вида наркотици

 БГНЕС Започнаха разпитите на движимостите лица по делото за гибелта на журналиста Милен Цветков предишния Великден, написа БНР.

Заради откритите опиати в кръвта му, високата скорост и неналичието на спирачен път, макар аления светофар, прокуратурата упрекна Кристиан Николов в съзнателно причиняване на гибел.

Според призната през днешния ден химическа експертиза 23-годишният Николов е блъснал автомобила на телевизионния водещ под въздействието на 3 типа опиати.

След разпита на специалистите юристът на фамилията на Милен Цветков Менко Менков разяснява:

" Беше разрушена на пух и прахуляк защитната теза, че е било допустимо тези наркотични субстанции да са признати посредством инцидентна приложимост на " Егермайстер “, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е поставил наркотично вещество или посредством паста, специфична, успокоителна за зъби или посредством чай, какъвто той бил употребявал “.

Юристът добави, че такива показания са дали братът и сестрата на подсъдимия, както и на един от другите очевидци, които са участвали на празненството преди злополуката. Делото продължава на следващия ден с приемането на още експертизи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР