БГНЕС Тялото на удавилото се край Силистра 13-годишно момче е било

...
БГНЕС
Тялото на удавилото се край Силистра 13-годишно момче е било
Коментари Харесай

Намериха в Румъния тялото на 13-годишния Мехмед

 БГНЕС Тялото на удавилото се край Силистра 13-годишно момче е било намерено в Румъния. Бащата на Мехмед, който се удави в Дунав, е разпознал натрупа, открит в Румъния, заяви комисар Димитър Чорбаджиев, шеф на РДГП – Русе.

Съществуваха разминавания в описанието, обещано ни от родителите и това, получено от румънските гранични управляващи, разясни комисарят, представен от " 24 часа “.

Оказа се, че фамилията не е знаело, че момчето е имало татуировка. Не бяха ни споделили, че има гривна, а в действителност бащата е познал сина си точно по нея - била с надпис BOSS, описа още комисар Чорбаджиев, защото след дългия престой във водата е мъчно да се случи по различен метод.

Извършена е аутопсия от румънците, както е по разпоредбите. Причината за гибелта е асфиксия при удавяне. Оттук нататък по процедура тялото се затваря в железен ковчег и е въпрос на организация от страна на фамилията на Мехмед Сали по кое време то ще бъде прибрано в България.

13-годишното момче от Тервел изчезна във водите на Дунав на 15 август след игра със свои другари. Скачали във водата от намиращата се в Дунавския парк частна хеликоптерна площадка. Мехмед извикал за помощ и потопен в реката. Рибар се обадил незабавно на 112.

Мястото, където се случва това, е познато на силистренци като " Анафора " - извънредно рисков сектор от реката край града, където има назад течение и водата се завихря във водовъртежи, рискови даже за опитни лодкари.

Веднага бяха известени и румънските гранични управляващи, защото практиката демонстрира, че не бъде ли открито до ден-два тялото, то изплува към този момент на румънския бряг надолу по течението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР