БГНЕС Отявленият рокаджия Васко Кръпката говори пред Faktor.bg относно чалгата в

...
БГНЕС
Отявленият рокаджия Васко Кръпката говори пред Faktor.bg относно чалгата в
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Слави е кукла на конци, щедро спонсорирана от една газова компания

 БГНЕС Отявленият рокаджия Васко Кръпката приказва пред " Faktor.bg " по отношение на чалгата в политиката. Или по съответно за причините за какво толкоз доста българи са дали своят вот за партията на.

- Васко, за какво чалгата проби в Народното събрание, изненада ли те второто място на " ИТН “? 

- Моята прогноза от край време се сбъдна. Както постоянно, съм положителен и се веселя, че няма да виждам неприятни физиономии. Но идващите, които идват, са още по-неприятни, с дребни изключения. Чалгата от дълго време е влезнала в политиката – още когато пристигна " Тенор “ Сакскобургготски и предложения някаква сръбска кифла в Министерския съвет.

Аз се радвах на едни хубави времена, когато президент беше, посрещна " Лед Цепелин “ на аерогарата и свиреше " Бийтълс “ с китарата. Днес сме очевидци на успеха  и на кулминационната точка на гуруто в чалгата, която я направи институция. Сега е негов ред да ръководи политически, тъй като духовно свърши каквото можа. Той е победител в отричането на полезности и в чалгаризирането на генерации, като стартираме от " питат ли ме де е зората, шат на патката главата “ и се стигне до " Няма такава страна “.

Тези хора към свършиха черната работа на ченгетата и на злите сили в нашия живот. Сега е време да отидат в политиката, където ще умрат вечно, тъй като на гласоподавателите им не им дреме въобще от предизборни стратегии и по какъв начин ще ръководят. Те желаят да отмъщават, че животът им е унищожен, че имат персонални проблеми и не могат да си намерят място в живота. Те разчитат на следващия гуру, който ще бъде пропуснат, както се случи с Жорж Ганчев, " Тенор “ Сакскобургготски и. Чалгата умря – довиждане, чалга! Нека да отива в политиката и да си троши главата. Аз съм безпределно благополучен, че съм от опозицията на рокендрола. 

- Защо обаче толкоз доста хора съответно взеха решение да стачкуват посредством партията на, имаше още куп обединения, посредством които можеха да потърсят друг избор и да изкажат недоволството си от досегашния кабинет? 

- Слави е глезеното дете на медиите. Когато потръгнаха нещата при започване на демокрацията в хубава посока, ченгетата пуснаха бухалките в гаражите и дребните магазинчета. беше " бухалката на музиката “. Беше пуснат в най-гледаното време в малкия екран. Той е кукла на конци, обилно спонсорирана от една газова компания.

Един от най-четените вестници, натрапен също посредством бухалки от началник, който е ченге, му даваше цяла страница. беше награждаван с " Мъж на годината “, въобще, този човек беше подготвян с години. Всички тези зли сили бяха пуснати, с цел да стопират естественото ни развиване към проевропейска страна. Тяхната задача беше да ни се подиграват. Аз познавам доста хора в чужбина, които ненавиждат България, тъй като тук " нищо не става “ и са дали своят вот за.

В същото време, в другите страни не тече злато по улиците, те не могат да намерят себе си и би трябвало да се работи крепко. Те са безспорни неудачници, които упрекват страната си. Разбира се, че тя е позволила доста неточности и постоянно ще съм сериозен, само че в никакъв случай няма да кажа, че страната ми е отговорна за всичките ми проблеми. Самият Трифонов притегля сходни гласоподаватели със своите послания толкоз години и цялостни игрища с фенове на " музиката “ си. Докато бухалките вилнееха в магазините, този човек се вихреше в праймтайма, за сметка на прелестното и радостно шоу на Тодор Колев, светла му памет. Неговото предаване беше махнато, с цел да гледаме. " Прекрасно “, ченгетата си свършиха работата за шестица. Браво, да вървят в Народното събрание, там им е мястото. 

- Какъв е профилът на българите в чужбина, които изрично избраха Трифонов с огромна преднина? 

- Историята е жалка. Целият свят е пощръклял и се крепи на едно работещо малцинство с изобретателни хрумвания. Този проблем не е единствено в България. Аз съм оживял при Цола Драгойчева, че няма да преживея … Една част от българите не желаят да чуят нищо хубаво за България и са настроени зле. Това слага под подозрение тяхната случка да се махнат. Те не обичат, в случай че нещо хубаво се случва в страната ни, а в това време в Испания е по-трудно, да вземем за пример. Освен това, те са си ипотекирали живота, всичко. Техният живот е на заем. Днес са за Слави, само че на следващия ден ще гласоподават за идващия " избавител “ и постоянно ще ги има. Важно е да се държим за рокендрола, с цел да сме постоянно млади и будни.  

- На доста места по света виждаме по какъв начин страните си избират за водачи комици. Това ли е наклонността, с която би трябвало да привикваме? 

- не може да ме нервира. Смятам, че той е по-опасен от малкия екран със своите послания, в сравнение с в Народното събрание. Не считам, че като политик ще е по-застрашаващ, в сравнение с това, което свърши през последните 20 години в медиите. Освен това, като политик той няма да изкара толкоз дълго, колкото като ефирен " наставник “.

Всички в неговата клика са злодеи, служебни музиканти, които извършват заповеди. Този свят е радикално друг от моя. Това може да е политическа победа, само че не и духовна. Аз съм претърпял доста неща. Мъчно ми е, че България крета малко по малко в добра посока, която не би трябвало да изпускаме, тъй като имаме два избора – свободния свят, или Съветския съюз. Моето политическо предугаждане е, че на есен ще има яки митинги.

Най-големите проблеми за мен са пандемията, банкрутиралите бизнеси и спрялата просвета. Моля се това нещо да отмине. Знам, че хората ще олевеят и ще има още по-голямо очакване към политиците поради това, че нямат работа и обедняват. Народните представители и идващите на власт би трябвало да внимават в картинката.  

Интервю на Васко Василев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР