БГНЕС Ние ще бъдем в опозиция. Това заяви Тома Биков от

...
БГНЕС
Ние ще бъдем в опозиция. Това заяви Тома Биков от
Коментари Харесай

Тома Биков: И при нас продължава промяната, ГЕРБ ще бъде в опозиция

 БГНЕС Ние ще бъдем в съпротива. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ. Страх ме е да показвам прогнози, че ще има държавно управление.

Страх ме е да показвам прогнози, тъй като властта е напълно в ръцете на господин Радев, сподели той, визирайки президента, който по предварителни данни има най-голям резултат на изборите за втори президентски мандат. Новата партия " Продължаваме промяната ", чиито водачи са негови някогашни министри от служебния кабинет " Янев-1 " имат висок резултат на вчерашните избори 2 в 1 по предварителните данни от преброените протоколи.

Ако предизборната акция беше естествена, щяхме да проучваме. Основният ни конкурент беше и целия уред на страната, който стоеше зад него, сподели Биков.

Рашков в последните дни стартира да наподобява на късния Чаушеску (Николае Чаушеску, румънски политик и водач на румънската комунистическа партия, който беше екзекутиран - б.р.).

На въпрос по какъв начин си изяснява, че рапърът Ицо Хазарта бие водача на Българска социалистическа партия и на ГЕРБ в София, съгласно досегашните данни, Биков сподели: " Когато печелиш изборите, печелиш във всички региони. Този знак - ще забележим господин... може би би трябвало към този момент да споделяме Христо Петров в Народното събрание. Не виждам да е някакъв страховит знак ".

ГЕРБ се трансформира, и при нас смяната продължава, сподели той, иронизирайки името на новата политическа групировка " Продължаваме промяната ". 

Българска социалистическа партия се преформатира от господин Радев, сподели Биков. Очакваме от всички български жители, при победа на господин Радев има една фигура, която е образувала свръхвласт. Сега ще играем в ролята на младши сътрудник или колорит, добави представителят на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР