БГНЕС Министър председателят Бойко Борисов призова в Стара Загора да спре

...
БГНЕС
Министър председателят Бойко Борисов призова в Стара Загора да спре
Коментари Харесай

Борисов призова да спре конфронтацията между политиците

БГНЕС Министър ръководителят Бойко Борисов прикани в Стара Загора да спре борбата сред политиците, тъй като тя пречи на всички.

Премиерът откри в града предварително изцяло реконструирания надлез над жп линията. Изпълнението на обекта свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на коли към Стара Загора и от нея в посока автомагистрала " Тракия “.

Пътното оборудване е напълно осъвременено. Изграден е още един мост, платното е уширено, с четири ленти за придвижване. Направени са и две кръгови, построена е и канализация за дъждовна вода, тъй като преди реконструкцията секторът под надлеза се наводняваше постоянно.

Над 14 млн. лв. е цената на оборудването, 95% от парите са европейско финансиране. При откриването на надлеза, министър председателят Борисов прикани партиите да бъдат деликатни в думите си и да демонстрират повече каузи, тъй като хората желаят да видят действителни резултати.

Премиерът бе сбит и отхвърли мнения по настоящи политически въпроси.

" Хората чакат всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват-училища, детски градини, инфраструктура, просвета – всичко останало. Оставям на другите, който желае да се заяжда, да прави компромати, ние всички избори сме ги минали в такава обстановка. Плащат на 50 души, излизат, викат, само че дано да покажат те какво са създали през годините ", разяснява Бойко Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР