БГНЕС Коронавирусът е изключително опасна машина за заразяване на хора, но

...
БГНЕС
Коронавирусът е изключително опасна машина за заразяване на хора, но
Коментари Харесай

Специалист: Битката, която водим, изисква единството на българския народ

 БГНЕС Коронавирусът е извънредно рискова машина за заразяване на хора, само че Господ е българин под прикритие. Това сподели в изявление за  " Фокус “ специалистът по антитероризъм Христо Смоленов за ковид.

Той уточни, че има една крилата фраза от Средновековието, че най-големият триумф на Дявола е това, че е предиздвикал хората да не имат вяра, че той съществува.

По думите му пандемията се случва и би трябвало доста съществено да проучваме всичко, което осведомителните медии ни дават като храна за мисленето.

Той поздрави премиера Бойко Борисов, който е подал ръка и на президента Румен Радев. " Искам да поздравя и прокуратурата, която се зае да се опълчи против формите на мародерство във всяка сходна обстановка, зараждащи с настървения от страна на алчни тарикати и нещо по-сериозно – алчни мошеници. Битката, която следва да водим изисква единството на българския народ “, акцентира още Смоленов.

Смоленов спря вниманието си и на страха. По думите му той е за това, с цел да бъде преодоляван, а не неглижиран. " Точно тук е майсторлъка. 

" Още един път показвам своята офицерска респект към ген. Венцислав Мутафчийски и всички негови сътрудници и към българските лекари, които заслужават всемерната ни поддръжка и които ще покажат какъв брой правилни са на този превъзходен народ. Не забравяйте - Господ е българин под прикритие “, посочи Христо Смоленов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР