БГНЕС Конфликтът между и вече е в такава точка, че не

...
БГНЕС
Конфликтът между и вече е в такава точка, че не
Коментари Харесай

Късно било Радев и Борисов да си стиснат ръцете

 БГНЕС Конфликтът сред и към този момент е в такава точка, че не може да се седне на една маса, счита Евелина Славкова от организация " Тренд " в ефира на Нова телевизия. Това ще бъде изтълкувано като изменничество от последователите на единия или другия.

" Борисов остави митингът да се партизира. Той към този момент би трябвало да се трансформира. И от през вчерашния ден към този момент има положителна стратегия ", съобщи Първан Симеонов от " Галъп ".

" към този момент наподобява на Тръпм. Срещу него стачкува демократичния хайлайф, до момента в който той слуша безмълвното болшинство и желае да подписа пакт с него. Заради това ходът на бе мощен. В тази обстановка двете съществени партии изгубиха външна страна и хората към този момент търсят трета опция - дали Слави Трифонов, дали " Да, България " или не гласувай. Каквото и да стане на тези избори те ще бъдат оспорени ", сподели още той.

" Да, митингът става все по-партиен и поради това стартира да губи ", счита Евелина Славкова. " Слави Трифонов печели най-вече от обстановката сега. Президентът доста рискува от седянето на една маса. И в случай че той го направи, може да излезе, че той става представител на митинга, което няма да се хареса. С наближаването и на зимата, митингът към този момент замязва на някакъв декор. И ще дойдат постоянните избори ", добавя тя.

" Отровното трио към този момент влиза в полезрението на хората. Все повече те се по-разпознаваеми. Но за всеки митинг това е клопка. Защото по този начин става план. Като станат доста великите национални въстания, те стават елементарни. Използването на национални празници за сходни акции има противоположен резултат ", изяснява Симеонов. " ГЕРБ към този момент е доста демонизиран ", добави той.

" Движение за права и свободи от дълго време играе доста добре политическата игра. Идеята им за експертно държавно управление постоянно е стояло. Те чакат да вземат участие във властта ", сподели още Славкова. " Защото от дълго време не са били непосредствено във властта ", сподели още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР